Det finnes ingen lettvint veg til godt bakverk.
Ludvig Holberg sa – «det er ingenting jag kan ergra mer mer over enn å se god mat ille tillaget»
Gjennom generasjoner har vi vært trofaste mot ett viktig prinsipp: alltid gi bakverket den tiden det trenger for å få det mest velsmakende resultatet. Eller sagt på en annen måte: tiden er den viktigste ingrediensen for å få godt bakverk. Vi har tatt vare på det beste fra gamle baketradisjoner, og arbeider etter gamle metoder. Vi bløtlegger korn, bruker surdeig og hever brøddeigene over lang tid for å få fram den gode smaken. Hjertet i bakeriet er den store steinovnen. Ovnene ble bygget som en del av bygget i 1913 og består av 3 etasjer. Hver etasje er ca 6kvm dekket og har plass til ca 100 brød hvis de stekes rett på steinen.
Vi leverer brød til regionens beste hoteller, cafèer, restauranter og kantiner. Vi leverer også brød til Rema 1000
Men de beste brødene selger vi våre egne Cafèer. En serie med brød vi kaller Vaaland brød. Brød kun hevet med surdeig. Hvetesurdeig, rugsurdeig eller en kombinasjon. Kom innom og smak!