Brød

Det finnes ingen lettvint veg til godt bakverk.

Ludvig Holberg sa – «det er ingenting jag kan ergra mer mer over enn å se god mat ille tillaget»

Gjennom generasjoner har vi vært trofaste mot ett viktig prinsipp: alltid gi bakverket den tiden det trenger for å få det mest velsmakende resultatet. Eller sagt på en annen måte: tiden er den viktigste ingrediensen for å få godt bakverk. Vi har tatt vare på det beste fra gamle baketradisjoner, og arbeider etter gamle metoder. Vi bløtlegger korn, bruker surdeig og hever brøddeigene over lang tid for å få fram den gode smaken. Hjertet i bakeriet er den store steinovnen. Ovnene ble bygget som en del av bygget i 1913 og består av 3 etasjer. Hver etasje er ca 6kvm dekket og har plass til ca 100 brød hvis de stekes rett på steinen.

Godt Brød

Pris: ,-

Størrelse:

Godt Brød

Pris: ,-

Størrelse:

Godt Brød

Pris: ,-

Størrelse:

Godt Brød

Pris: ,-

Størrelse:

Godt Brød

Pris: ,-

Størrelse:

Godt Brød

Pris: ,-

Størrelse:

Godt Brød

Pris: ,-

Størrelse:

Kakemenn

Pris: ,-

Størrelse:

Croissant

Pris: ,-

Størrelse:

Godt Brød

Pris: ,-

Størrelse:

Godt Brød

Pris: ,-

Størrelse:

Godt Brød

Pris: ,-

Størrelse:

Deilige boller

Pris: ,-

Størrelse:

Deilige boller

Pris: ,-

Størrelse:

Deilige boller

Pris: ,-

Størrelse:

Deilige boller

Pris: ,-

Størrelse: